Wine and asparagus

Wine and asparagus

As soon as the royal vegetable is in season, between the middle of April to June 24 (Saint John the Baptist’s day) connoisseurs and gourmets once again experience especially delightful weeks. Traditionally, wine is the unmistakable accompaniment for this fine culinary delight – preferably when it comes from Baden:

Our sun-spoilt wines will seduce you with fruitiness, freshness, and variety. In case the asparagus is also grown in the blessed soils of Baden, you can literally taste the joie de vivre and harmony.

Blätterteigtasche mit badischem Spargel und Bärlauchsabayon

Garganelli mit gebratenem Spargel und Garam-Masalahollandaise

Gebackener Spargel mit Lachsforelle im Algenblatt und Wasabi-Passionsfruchtdip

Gebratener grüner und weisser Spargel auf Eierkuchen mit Morcheln in Rahm

Gebratenes Egli mit grünem Spargel

Grabener Spargel mit Radieschen-Brunnenkresse-Vinaigrette

Grüner Stangenspargel im Räucher-Lachsmantel an Kaviar Crème Fraîche nach Markus Philippi

Kalbskopf-Tortelloni mit Flusskrebsen und grünem Spargel

Röttele's Restaurant & Residenz marinierter weisser Spargel mit Parmaschinken

Spargel Lachs Mouse

Spargel mit Tagliatelle

Tatar & Mousse von geräuchertem Stör

Weisser Spargel